Bolero midi 11w 1050lm cct ip44 galv.

1,239 kr.

Oplev en ny dimension af belysning med Bolero midi. Denne elegant designede lampe er ikke blot en kilde til lys; den er en invitation til at skabe stemning i dit hjem. Med en effekt på 11 watt og et lysflow på hele 1050 lumen kombinerer den effektivitet med stil, og gør den til et ideelt valg for både private boliger og kommercielle rum.

Bolero midi er perfekt til dem, der værdsætter både funktionalitet og æstetik. Dens moderne galvaniserede finish giver et urbant, men samtidig tidløst udtryk, der let kan integreres i enhver indretning. Uanset om du bruger den som loftbelysning i stuen, som en elegant accent ved indgangen eller som arbejdslys i køkkenet, vil Bolero midi tilføje et skud af moderne elegance til rummet.

Et af de mest imponerende træk ved Bolero midi er dens CCT-teknologi (Correlated Color Temperature), der giver brugeren mulighed for at tilpasse lysfarven efter behov. Bekvemt kan du vælge mellem varmhvid, neutral hvid og kold hvid, hvilket giver dig frihed til at ændre atmosfæren i rummet alt efter tid på dagen eller lejlighed. Skab en afslappet stemning til middagsselskabet eller lys op til den kreative arbejdsdag – valget er dit.

Med en IP44 klassificering er Bolero midi også velegnet til fugtige miljøer, hvilket gør den til det perfekte valg til badeværelser eller udendørs overdækninger. Den robuste konstruktion sikrer, at lampen er beskyttet mod støv og sprøjtende vand, hvilket garanterer en lang levetid og pålidelighed. Så du kan nyde godt af dens skønhed og funktionalitet i mange år fremover.

Installation af Bolero midi er en leg takket være de medfølgende monteringsmaterialer og den intuitive design. Selvom du måske ikke er en alsidig håndværker, vil du hurtigt kunne få denne lampe op og køre, så du kan begynde at nyde dens lys og æstetik.

Vælg Bolero midi 11w 1050lm cct ip44 galv. for en praktisk, stilfuld og avanceret belysningsløsning, der ikke blot belyser dit rum, men også fremhæver din personlige stil. Med denne lampe i dit hjem kan du føle dig inspireret hver gang du træder ind i et rum. Lad Bolero midi blive det lysende centrum i dit hjem, og oplev, hvordan den kan transformere din hverdag med sin funktionalitet, kvalitet og design. Gør dit hjem til et mere indbydende sted med dette enestående belysningsvalg.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.