Bolero maxi 20w cct dali ip44 sort

3,208 kr.

Oplev den nyeste tilføjelse til den populære Bolero-serie, Bolero maxi 20W CCT DALI IP44 i en elegant sort finish. Denne lampe er mere end blot belysning; den er en fusion af funktionalitet, stil og innovation, der vil transformere enhver indretning, uanset om det gælder hjemme eller på arbejdspladsen.

Bolero maxi er designet med omtanke for både æstetik og anvendelighed. Dens minimalistiske, men tidløse design gør den til en ideel løsning for moderne rum, hvor enkelhed og elegance går hånd i hånd. Den dybe sorte farve giver et sofistikeret udtryk, som passer perfekt ind i forskellige indretningsstile – fra det industrielle til det klassiske.

Med en effekt på 20 watt og CCT-teknologi giver denne lampe brugeren mulighed for at justere lysfarven imellem varm og kold hvid. Dette gør det muligt at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed – uanset om du ønsker et hyggeligt, varmt lys til en aften i sofaen eller et klart, energigivende lys til arbejdsopgaverne. Denne fleksibilitet i belysningen sikrer, at du altid har det rigtige lys tilpasset dine behov.

Men det er ikke kun lysstyrken og -temperaturen, der skiller Bolero maxi ud. Den er også udstyret med DALI-teknologi, som gør det muligt at integrere den sømløst i dit eksisterende lysstyringssystem. Dette giver dig mulighed for at styre belysningen præcist og effektivt, hvilket skaber yderligere bekvemmelighed i din hverdag. Med DALI kan du dække alle dine belysningsbehov, lige fra enkel tænd/sluk-funktion til mere komplekse scenarier, der kræver individuel lysstyring.

Bolero maxi er også designet med fokus på holdbarhed og sikkerhed. Med en IP44-beskyttelsesgrad er lampen modstandsdygtig overfor støv og sprøjtende vand, hvilket gør den perfekt til brug i både indendørs og udendørs miljøer. Uanset om du ønsker at lyse din indgang, terrasse eller et kreativt arbejdsområde op, kan du stole på, at Bolero maxi vil levere en pålidelig præstation.

Som en del af Bolero-familien repræsenterer denne lampe ikke blot lys, men også en oplevelse. Den bringer liv og varme ind i hjemmet, og dens funktionelle og stilfulde design gør den til et centrum for opmærksomhed i ethvert rum. I en verden, hvor lys ikke kun er lys, men også en vigtig del af vores hverdag, tilbyder Bolero maxi en løsning, der er både praktisk og inspirerende. Giv dig selv og dine rum den opgradering, de fortjener, med Bolero maxi 20W CCT DALI IP44 i sort – hvor kvalitet møder design.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.