Cube xl i 12,5w/830 925lm ik10 hv

2,473 kr.

Cube XL er det ideelle valg for dem, der ønsker at kombinere stilfuld belysning med funktionalitet i både private og kommercielle rum. Dette slagfaste vægarmatur i kubeformet design er ikke blot en lyskilde, men en æstetisk tilføjelse til ethvert miljø. Med sine 12,5 watt og en imponerende lysstyrke på 925 lumen leverer Cube XL lys, der oplyser større facader, indgange og udendørs områder med en fantastisk klarhed og dybde.

Dets tidløse design gør, at det passer perfekt ind i enhver moderne arkitektur og fremhæver bygningens skønhed, mens det samtidig fungerer som en praktisk belysningsløsning. Uanset om det installeres i en nybygget villa, en indgang til en restaurant eller på en virksomhedsfacade, vil Cube XL tiltrække opmærksomhed og give en varm velkomst til besøgende og gæster.

Et af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved Cube XL er den lette installation. Med muligheden for direkte 230V tilslutning og et separat bagstykke, der muliggør hurtig og effektiv montering, er dette armatur designet med brugeren in mente. Den smarte trykklemmen sikrer, at installationen bliver problemfri, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – at skabe en smuk og funktionel belysning.

Med en solid konstruktion og IK10 slagfasthed er Cube XL designet til at modstå de fleste udfordringer fra miljøet, hvilket gør det ideelt til både udendørs og indendørs brug. Det betyder, at du kan have ro i sindet, vel vidende at dette armatur er bygget til at holde – uanset om det står overfor ustadigt vejr eller det pres, der måtte komme fra daglig brug i travle områder.

For dem, der ønsker at skabe en særlig stemning, tilbyder Cube XL også muligheden for sløjfemontage, så du kan forbinde flere armaturer og skabe en ensartet og sammenhængende belysningseffekt. Dette gør det muligt at tilpasse belysningen til dine specifikke behov og æstetiske præferencer.

Cube XL kombinerer effektivitet med stil, hvilket gør det til et effektivt valg for dem, der ønsker både funktionalitet og en moderne æstetik. Uanset hvor du vælger at placere dette sofistikerede vægarmatur, vil det garanteret tilføje en følelse af elegance og hyggelig atmosfære til dit rum, samtidig med at det forbliver en praktisk og holdbar løsning. Investér i Cube XL og oplev, hvordan kvalitetsbelysning kan transformere ethvert rum eller udendørsområde til en smuk oase af lys.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.