Arc 7w 575lm 3k ip65 antracit

2,142 kr.

Opgrader dit udendørs rum med det elegante og funktionelle Arc 7w 575lm 3k IP65-antracit armatur, som kombinerer traditionelt design med moderne teknologi. Dette slagfaste facadearmatur er ikke blot en lyskilde, men en stilfuld tilføjelse til enhver facade, der samtidig giver dig ro i sindet, når det kommer til belysningens holdbarhed og præstation.

Armaturets slanke og stilfulde design gør den til et perfekt valg for både moderne og klassiske bygninger, der søger at forbedre deres udseende. Med sin antracitgrå farve tilføjer Arc-armaturet en sofistikeret tone, der komplementerer ethvert miljø, fra den urbane jungle til de mere afsondrede, naturskønne omgivelser. Det brede og jævne lydbillede sørger for en ensartet belysning, der skaber en varm og indbydende atmosfære på dine udendørs områder. Uanset om det er til indkørslen, haven, eller langs stier, vil det behagelige lys invitere til at udforske det udendørs rum.

En af mange anvendelsesmuligheder er muligheden for at vælge en model med to integrerede eludtag, som kan styres separat. Dette gør det muligt for dig at have øget fleksibilitet, hvad angår lyssetting og elektriske enheder uden behov for yderligere installation af strømudtag. Du kan således nemt tilslutte en lampe, haveudstyr eller andre apparater uden besvær, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse belysningen præcist til dine behov.

Arc 7w armaturet er designet med fokus på nem installation. Det leveres med et separat bagstykke, der er udstyret med dobbelte gen, hvilket sikrer en hurtig og simpel montering. Du behøver ikke at være en elektriker for at kunne få denne lampe op at stå — med en smule håndværksmæssig flair kan du selv installere det og straks nyde godt af lyset.

Takket være den høje IP65-beskyttelse er dette armatur vejrresistent og kan modstå både regn og støv, hvilket gør det ideelt til udendørs brug. Det betyder, at du kan være tryg ved at placere det hvor som helst i din have, langs indkørslen eller på altanen, uden at skulle bekymre dig om slid eller forkortet levetid.

Uanset om du ønsker at forvandle din udendørs plads til et hyggeligt samlingspunkt eller blot ønsker funktionel belysning, er Arc 7w 575lm 3k IP65-antracit armaturet den perfekte løsning, der kombinerer æstetik, funktionalitet og holdbarhed i én pakke. Giv dit udendørsområde et løft med dette fantastiske armatur og oplev, hvordan det kan fremhæve skønheden i dit hjem.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.