Arc 7w 575lm 3k ip54 2 x schuko grå

2,211 kr.

Oplev skønheden ved kombinationen af funktionalitet og æstetik med Arc 7w 575lm 3k ip54, et imponerende facadearmatur designet til både at pryd og beskytte. Dette armatur er skabt i et traditionelt design, der harmonisk integreres i enhver udendørs indretning, uanset om det er en charmerende landsby, et urban kvarter eller en moderne bygning. Med sin slagfaste konstruktion går dette produkt ikke blot i ét med omgivelserne, men står også imod tidens tand, hvilket sikrer, at det forbliver smukt og funktionelt år efter år.

Arc-armaturet kaster et behageligt, jævnt og bredt lydbillede, som skaber en indbydende atmosfære. Tænk på de solrige sommernætter, hvor du kan sidde udendørs med familie og venner, alt imens det bløde lys fra armaturet skaber en varm og hyggelig stemning. Uanset om det er til en festlig sammenkomst eller blot en stille aften under stjernerne, vil Arc-armaturet være din trofaste følgesvend, som sørger for, at dit udendørsområde altid er lyst og indbydende.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Arc 7w er de to integrerede eludtag på undersiden, der giver dig frihed og fleksibilitet. Uanset om du har brug for at tænde en lampe, tilslutte en musikanlæg eller lade din smartphone, så er det enkelt og bekvemt. De separate kontroller gør det muligt at styre strømmen efter behov, så du altid har kontrol over din udendørs belysning og elektriske apparater.

Installation af Arc-armaturet er en leg. Det kommer med et separat bagstykke, hvilket gør installationen hurtig og nem. Den dobbelte genstand eliminerer behovet for komplicerede installationstrin, så selv de, der ikke har meget erfaring med DIY-projekter, kan få det op at køre på nul komma fem. Bare skru det på, forbind det til strømforsyningen, og du er klar til at nyde et smukt, funktionelt udendørs rum.

Med en lysstyrke på 575 lumen og en farvetemperatur på 3000 Kelvin, giver armaturet et klart, men blødt lys, der tilføjer dybde og karakter til dine omgivelser. IP54-klassificeringen sikrer, at armaturet er beskyttet mod støv og sprøjtende vand, så du kan have ro i sindet, uanset vejret.

Vælg Arc 7w 575lm 3k ip54 grå, og bring din udendørs belysning til nye højder. Med sit elegante design og praktiske funktioner er det det perfekte valg for dem, der ønsker både skønhed og funktionalitet i deres udendørsområder. Gør din have, terrasse eller indgang til et sted, hvor lys og stil mødes, og lad Arc-armaturet være din guide mod en lysere og mere indbydende fremtid.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.