Arc 7w 575lm 3k ip54 2 x schuko ant

2,211 kr.

Oplev en ny dimension af belysning med vores Arc 7w 575lm 3k ip54 2 x schuko ant. Dette unikke facadearmatur kombinerer æstetisk charme med moderne funktionalitet, hvilket gør det til den perfekte løsning til både private og kommercielle udendørsområder.

Designet med øje for detaljer, præsenterer Arc et traditionelt udtryk, der elegant kan integreres i enhver bygning. Dens robuste konstruktion sikrer, at armaturet kan modstå de elementer, som det danske vejr byder på. Den slagfaste overflade garanterer langvarig holdbarhed, og det gør armaturet til en ideel løsning, uanset om det er til en hyggelig have, en indbydende terrasse eller ved indgangen til dit hjem.

Det jævne og brede lydbillede, som armaturet skaber, er perfekt til at belyse både stier og arealer. Med en lysstyrke på 575 lumen og en behagelig farvetemperatur på 3000 Kelvin, giver Arc en varm og indbydende atmosfære, der vil forkæle dine gæster hver gang, de besøger dit hjem. Dette lys er ikke bare funktionelt; det er designet til at skabe stemning og fremhæve de bedste elementer af din udendørsindretning.

Et særligt træk ved Arc armaturet er de integrerede eludtag, som er praktiske og let tilgængelige. Med muligheden for at styre dem separat, kan du tilslutte dine udendørsappeal, såsom udendørs lamper, julelys eller elektriske grill, alt efter behov. Det gør det til et uundgåeligt valg for dem, der ønsker funktionalitet uden at gå på kompromis med stil.

Installation er en leg med Arc. Det intelligente design, der omfatter et separat bagstykke med dobbelte genanvendelige stik, sikrer en hurtig og effektiv opsætning. Du behøver ikke være en professionel elektriker for at montere dette armatur; det er designet til, at alle kan få glæde af det uden besvær.

Øg sikkerheden i dine udendørsområder med Arc 7w armaturet, der ikke blot lyser op, men også giver dig tryghed i mørket. Med IP54 beskyttelse er armaturet modstandsdygtigt over for støv og vand, hvilket gør det ekstremt pålideligt uanset vejrforholdene.

Gør din udendørsoplevelse endnu bedre med Arc 7w 575lm 3k ip54 2 x schuko ant – et stykke belysning, der kombinerer det bedste fra traditionelt design med innovativ teknologi. Skab en plads, der føles som hjem, og inviter liv og varme ind i dine udendørsområder med dette fantastiske belysningsarmatur.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.