Oh Mei Ma Kabir pendel/lysekrone, guld

210,410 kr.

Oh Mei Ma Kabir pendel/lysekrone i guld er ikke bare en belysningsløsning; det er et kunstværk, der forvandler enhver rum til en oplevelse af lys, skønhed og elegance. Designet af den anerkendte designer Ingo Maurer i 1997, kombinerer denne fantastiske lampe funktionalitet med en usædvanlig æstetik, der er lige så imponerende som det er inspirerende.

Pendelens unikke design er et smukt eksempel på, hvordan naturens elegance kan inkorporeres i moderne indretning. De seks ark af papirguldblad, der udgør lampens skærm, fanger og reflekterer lyset på en måde, der skaber et varmende og blødt lys, der spiller hen over rummets overflader. Deres delikate men samtidig dristige tilstedeværelse får lampen til at svæve som et stykke magi i luften, hvilket gør den til et omdrejningspunkt i ethvert rum.

Den kombinerede brug af guld og plexiglas tilføjer et moderne twist til den klassiske lysekrone-stil. Den glitrende guldskærm giver en følelse af luksus og raffinement, mens plexiglasset, der danner det lod, sikrer, at lampen bevarer en lethed og elegance, der er svær at finde i mere traditionelle design. Sammen skaber de en visuel balance, der vil imponere selv den mest kræsne betragter.

Oh Mei Ma Kabir er ikke kun smuk, men også utrolig praktisk. Den bruger to 39W LED-lys, der giver en lysstrøm på hele 6000 lumen, så du er sikret en behagelig og funktionel belysning. Den varme farvetemperatur på 2700 K skaber en indbydende atmosfære, der er perfekt til hyggelige aftener og festlige lejligheder. Desuden er den integrerede blå LED-lyskilde med en effekt på 1W en fin detalje, som giver mulighed for kreative lyskombinationer og atmosfære.

Med Oh Mei Ma Kabir pendel kan du skabe din egen oase af stil og komfort, enten i stuen, spisestuen eller et luksuriøst hotelværelse. Dens elegante tilstedeværelse forvandler rummet og tilføjer en unik karakter, der gør det til et sted, hvor man ønsker at tilbringe tid.

Invester i Oh Mei Ma Kabir pendel/lysekrone i guld, og bring et stykke moderne kunst ind i dit hjem. Denne lampe er ikke bare en lyskilde; det er en erklæring om stil, kvalitet og den forunderlige skønhed, som godt design kan bringe ind i vores liv. Lad den belyse dit rum med en glans, der gør hver eneste dag lidt mere magisk.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.