Oh Mei Ma pendel/lysekrone, guld

117,820 kr.

Oh Mei Ma pendlen/lysekronen i guld fra Ingo Maurer er mere end blot en belysningsløsning; den er et kunstværk, der bringer en unik æstetik og en varm atmosfære ind i dit hjem. Designet i 2005, er denne lampe en fejring af kreativitet og innovation, og dens spektakulære udseende vil uden tvivl fange opmærksomheden i enhver indretning.

Med sine seks ark af papirguld-blade, der svæver elegant omkring et centralt plexiglaslod, giver Oh Mei Ma pendlen en følelse af lethed og luftighed. Hver eneste papirblad er omhyggeligt udformet for at fange lyset på en måde, der skaber en strålende glød, hvilket giver rummet en fortryllende atmosfære. Den gyldne finish tilføjer en luksuriøs dimension, der matcher moderne såvel som klassiske indretninger, hvilket gør den til den perfekte statementpiece for enhver bolig.

Lampen er ikke bare smuk; den er også praktisk og effektiv. Den kommer med en integreret LED lyskilde på 39 W, der leverer imponerende 3000 lumen med en farvetemperatur på 2700 K. Dette betyder, at du får et blødt, varmt lys, der skaber en indbydende stemning, uanset om det er til familiemiddage, hyggelige stunder med venner eller stille kveldsstunder. Den har også en høj farvegengivelse (CRI > 92), hvilket sikrer, at farverne i dit rum vil skinne klart og livligt under lampens storslåede lys.

En af de mest fantastiske funktioner ved Oh Mei Ma pendlen/lysekronen er dens dæmpbarhed, som giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken alt efter humør og anledning. Dæmpningen udnyttes enkeltvis med trailing edge-teknologi, der sikrer en glidende overgang i lysets intensitet. Dette gør det muligt for dig at skabe den perfekte atmosfære, uanset om du ønsker en lys og energisk stemning eller en mere romantisk og intim belysning.

Oh Mei Ma pendlen/lysekronen er ikke kun en lyskilde; den er en samtalestarter. Dens unikhed og design vil tiltrække beundrende blikke og skabe en uforglemmelig stemning i dit hjem. Også som gave til en særlig anledning, vil denne lampe uden tvivl vække glæde.

Uanset om den hænges over spisebordet, i stuen eller i en entré, vil Oh Mei Ma pendlen/lysekronen bringe elegance, varme og karakter ind i dit hjem. Giv dit rum et strejf af glamour og lad lyset strømme, mens du nyder den vidunderlige fusion af kunst og funktionalitet, som Ingo Maurer har skabt med dette enestående design. Det er mere end blot belysning; det er en livsstil.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.