Chandelier 7088 lysekrone pendel de majo

34,000 kr.

Oplev den fortryllende skønhed og tidløse elegance med Chandelier 7088 lysekronen fra De Majo. Denne spektakulære pendel er ikke blot en lyskilde, men en kunstnerisk udsmykning, der vil transformere ethvert rum til en fortryllende oase af lys og farve. Håndlavet af de fineste mundblæste Murano-krystaller, udtrykker denne lysekrone den perfektion, som kun århundreders tradition kan frembringe.

Hver enkelt glasarm og prismelengde er individuelt håndblæst og slebet med præcision af erfarne glasblæsere. Dette sikrer, at hver lysekrone er unik og bærer sin egen historie, samtidig med at den bevarer kvaliteten og den klassiske charme, der kendetegner Murano-glas. Når lyset rammer de slående glasoverflader, kan man nearly se, hvordan det bryder og reflekterer skaber magiske lysmønstre, der danser på vægge og lofter.

Chandelier 7088 fås i tre betagende farver, hvilket gør det muligt at tilpasse og tilføje en personlig touch til dit hjem eller din virksomhed. Uanset om du vælger en luksuriøs klar glasudgave, en elegant røgfarvet finish eller en varm ambernuance, vil denne lysekrone tilføje et kunstnerisk element, der står i kontrast til moderne boligindretning samtidig med, at det komplementerer klassiske stilarter.

Med op til ti arme giver Chandelier 7088 en vidunderlig belysning, der kan oplyse selv det mest rummelige rum. Dens imponerende dimensioner og den dramatiske tilstedeværelse gør den ideel til store stuer, spisestuer, ballesale eller indgangspartier, hvor den kan fungere som et centralt samlingspunkt og et samtaleemne ved enhver anledning. Forestil dig at byde dine gæster velkommen under en funklende sky af lys, som indhyller dem i en atmosfære af luksus og raffinement.

Installation af Chandelier 7088 er en fryd, takket være den gennemtænkte konstruktion, der gør det muligt at hænge lysekronen sikkert og stabilt. Uanset om du vælger at placere den i en privatbolig, et hotel eller en eventlocation, vil denne lysekrone være i stand til at tilpasse sig og forbedre ethvert miljø.

Giv dit hjem den ultimative forkælelse med Chandelier 7088, en lysekrone, der er mere end bare en lyskilde; det er en sammenfletning af tradition, håndværk og stil, der vil bringe glæde, skønhed og lys ind i dit liv. Lad denne perle af belysning blive hjertet i dit hjem og en konstant kilde til inspiration og beundring for dem, der træder ind under dens glitrende skær.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.