2097/50 lysekrone LED, sort

Original price was: 28,750 kr..Current price is: 20,026 kr..

Flos 2097/50 lysekrone LED er ikke bare en lyskilde; det er et portræt af tidløs elegance, der forvandler ethvert rum til en oase af skønhed og stil. Designet af den legendariske italienske designer Gino Sarfatti, bærer lysekronen præg af en æstetik, der kombinerer klassiske elementer med moderne funktionalitet. Hver eneste arm på denne storslåede lysekrone strækker sig ud som grene fra et majestætisk træ, præsenteret i et fascinerende balanceret design, der skaber en harmonisk symfoni af lys og skygger.

Lysekronen er udrustet med 50 elegante arme, der stolt bærer de velplacerede LED-pærer, som ikke blot kaster et blødt og stemningsfuldt lys, men også bidrager til energibesparelse og lang levetid. Forestil dig at træde ind i et rum, hvor lysene blinker blidt og kaster et glimt af refleksioner på væggene – en atmosfære skabt af Flos 2097/50 lysekronen, hvor det varme lys indbyder til fællesskab og nærvær.

Den sorte finish tilfører et moderne touch til den klassiske form, hvilket gør, at denne lysekrone passer perfekt ind i både traditionelle og nutidige indretninger. Uanset om den hænger over spisebordet i en rummelig spiseplads, lyser et elegant opholdsområde eller pryden i en storslået entré, vil lysekronen altid være centrum for opmærksomhed. Dens generøse størrelsesmæssige proportioner gør, at den kan dominere i rummet, uden at den føles overvældende – i stedet tilfører den karakter og dybde.

Flos 2097/50 lysekrone er designet til at være en del af dit liv, uanset om du nyder en stille aften med en god bog, værter for en storslået middag med venner eller fejrer livets store øjeblikke. Denne lysekrone er mere end bare belysning; den er en medspiller i dine minder og øjeblikke.

Installationen af denne lysekrone er lige så ligetil som dens design er betagende – den leveres med detaljerede instruktioner, og de holdbare materialer sikrer, at den vil skinne i mange år fremover. Forestil dig den glæde, det vil give at oplyse dit hjem med denne fantastiske lysekrone, og hvordan dens tilstedeværelse vil inspirere og imponere dine gæster.

Gør dit hjem til en unik legeplads for lys og skygge med Flos 2097/50 lysekrone LED. Lad hver aften blive et uforglemmeligt øjeblik omgivet af skønhed og elegance. Oplev, hvordan et enkelt design kan forvandle dit rum og dine oplevelser, og giv dit hjem den karakter, det fortjener.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.