2097/50 lysekrone LED, krom

Original price was: 28,750 kr..Current price is: 20,987 kr..

Oplev en sand mesterlighed inden for belysning med den ikoniske 2097/50 lysekrone LED i krom fra Flos. Designet af den berømte italienske designer Gino Sarfatti i 1958, har denne lysekrone bevaret sin tidløse elegance og fortsætter med at inspirere kunstelskere og indretningsentusiaster verden over. Dens skulpturelle form og majestætiske væsen gør den til et fremtrædende element i ethvert rum, hvor den ikke blot belyser, men også forvandler atmosfæren.

2097/50 er ikke bare en lyskilde; den er en kunstnerisk udtryk og en fejring af designets skønhed. Med sine imponerende 50 arme, der strækker sig ud i alle retninger, skaber den dynamiske bevægelse og liv i rummet. Hver arm er nøje designet for at sørge for, at lyset spredes jævnt og skaber en varm, indbydende glød. Den kromfinish, denne variant tilbyder, tilføjer et moderne og stilrent touch, der passer perfekt ind i både klassiske og moderne indretninger.

Installation af 2097/50 er en enkel og problemfri proces, så du hurtigt kan nyde godt af denne fantastiske lampe. Den er ideel til store opholdsstuer, spisestuer eller som et statement-piece i en foyer. Når du træder ind i et rum oplyst af denne lysekrone, vil du straks føle en ændring i energien. Det bløde lys, der filtreres gennem den elegante form, skaber en atmosfære af stil og luksus, og inviterer til hyggelige sammenkomster, romantiske middage og uforglemmelige stunder med familie og venner.

Ikke kun et vidunderligt design, men også en moderne teknologisk innovation – 2097/50 er udstyret med LED-belysning, der sikrer lavt energiforbrug uden at kompromittere lysstyrken. Du kan nyde godt af de fordele, som LED-teknologi tilbyder – lang levetid, lavere elregninger og en mindre miljøpåvirkning. Dette gør det ikke blot til et æstetisk valg, men også til et ansvarligt valg for fremtiden.

At eje en 2097/50 lysekrone er at have et stykke historie, en fortælling om tidløst design og en investering i kvalitet. Gino Sarfattis værk er en sand klassiker, der har overlevet tidens tand og fortsat vil skinne klart i mange år fremover. Giv dit hjem en følelse af luksus og elegance med denne strålende tilføjelse og mærk, hvordan lys kan ændre dit rum – og dit liv. 2097/50 fra Flos er mere end blot belysning; det er en midtpunkt, der forener mennesker og spreder glæde, hvor end den hænger.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.