2097/30 lysekrone LED, messing

Original price was: 18,500 kr..Current price is: 13,300 kr..

Oplev den betagende æstetik og tidløse elegance, som Flos 2097/30 lysekrone LED i messing bringer til dit hjem. Do minuttetssglæsninger af lys og skygge, når du lader denne imponerende lysekrone blive en del af din indretning. Designet af den legendariske italienske designer Gino Sarfatti, repræsenterer denne lysekrone en perfekt fusion af kunst og funktionalitet.

Med sine 30 sirlige arme strækker lysekronen sig majestætisk ud i rummet, som en smuk skulptur der fanger blikket fra alle vinkler. Det varme messingstel tilføjer en sofistikeret glød, der komplementerer ethvert interiør – fra moderne minimalisme til klassisk elegance. Den gyldne tone af messing skaber en behagelig atmosfære og fungerer som et blikfang, der indbyder til samtale og beundring.

Lysekronen er ikke blot et belysningsmodul; den er et statement. Forestil dig at omslutte dit spisebord med dette fantastiske vægmonterede univers, hvor familie og venner samles under det strålende lys, der som en blid omfavnelse følger med aftensmaden. Dette kunstværk hæver ikke bare belysningen, men oplevelsen af at samles. Hvordan et velvalgt lys kan ændre stemningen, bevarer dette enestående design i sin kerne.

Dankortvisningen af LED-teknologi gør 2097/30 til et bæredygtigt valg, der sikrer langvarig brug, samtidig med at det letter dine energiregninger og bidrager til græsset. Kombinationen af æstetik og innovation sikrer, at du får en løsning, der ikke blot er grønnere, men også smartere. For ikke at nævne, den bløde belysning, som LED-pærerne giver, gør dette produkt til et ideelt valg for stuer, kontorer og offentlige rum.

Besidder du en entré, der trænger til et omfattende løft? 2097/30 lysekrone LED tilbyder en uovertruffen velkomst til dine gæster. Når de træder ind, vil de straks mærke den varme atmosfære og professionalitet, som denne lysekrone udstråler. Lyset gør det muligt for hvert hjørne at stråle, og giver et rummeligt indtryk, der vil imponere selv de mest krævende besøgende.

Gino Sarfatti’s design er ikke kun en hyldest til 1950’ernes klassiske stil, men en tidløs tilføjelse til ethvert hjem i dag. Dens skønhed går hånd i hånd med det praktiske, hvilket gør den til en uundgåelig del af dit indretningseventyr. Tag skridtet ind i en verden af lys og skygger, og lad Flos 2097/30 lysekrone LED i messing forvandle dit rum til et overflødighedshorn af komfort og elegance. Giv din indretning det fantastiske touch, den fortjener.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.