Chandelier Medium lysekrone Fontana Arte

43,995 kr.

Oplev den episke skønhed og fortryllelse i Chandelier Medium lysekronen fra Fontana Arte, designet af den anerkendte designer David Chipperfield i 2004. Denne lysekrone er ikke bare en belysningsløsning; den er et statement, der tilføjer en aura af elegance og stil til ethvert rum, hvor den hænger. Chandelierens eksklusive design kombinerer moderne æstetik med klassiske influenser, hvilket gør den til et tidløst kunstværk, der vil blive beundret af alle, der træder ind i rummet.

Med en højde på 150 cm og en omkreds på 150 cm præsenterer denne lysekrone sig med majestætisk overlegenhed. Det er en lysskulptur, der skaber en betagende atmosfære – perfekt til store stuer, entréer eller som et dramatisk element i en spisestue. Uanset hvor den placeres, vil Chandelier Medium tilføje en luksuriøs følelse til din indretning og fange blikkene hos dine gæster.

Det innovative design kan fås i to smukke farver: klassisk sort eller sofistikeret mat guld. Begge varianter tilføjer en unik karakter og fortælling til din indretning, uanset om du ønsker at skabe kontrast til lysere nuancer eller tilføje dybde til en mere minimalistisk stil. Den sorte version fremhæver den moderne æstetik, mens den matte guldversion emmer af elegance og varme, som er svær at modstå.

Lysekronen er designet til at rumme 19 pærer (hovedsageligt E14), hvilket giver en imponerende belysningseffekt, der kan tilpasses dine behov og ønsker. Den kan udstyres med enten 40W eller 28W pærer i HA-udgave, så du kan skabe den perfekte stemning, hvad enten du ønsker en blød, hyggelig atmosfære eller kraftigere, mere direkte lys til specifikke anledninger.

David Chipperfields tilgang til design er præget af enkelhed, funktionalitet og tidløshed, og disse værdier er tydeligt afspejlet i Chandelier Medium. Lysekronen er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer både holdbarhed og enestående præstation, hvilket gør den til et praktisk valg, der samtidig vil fungere som et æstetisk højdepunkt i dit hjem.

Forestil dig at træde ind i et rum, hvor denne fantastiske lysekrone svæver over dig, og dens lys reflekteres i de omkringliggende overflader, hvilket skaber et magisk spil af skygger og lys. Det er ikke kun belysning; det er en oplevelse, der beriger dit hjem og forbedrer din livskvalitet. Giv dit hjem det ekstra touch af stil og elegance, som Chandelier Medium lysekronen fra Fontana Arte bringer med sig; en investering i både skønhed og funktionalitet, som vil blive værdsat i mange år fremover.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.