Chandelier double XXL lysekrone Fontana Arte

71,195 kr.

Chandelier Double XXL lysekrone fra Fontana Arte er en fantastisk blanding af elegance og moderne design, der bringer et strejf af luksus ind i ethvert rum. Skabt af den anerkendte designer David Chipperfield i 2004, tilbyder denne lysekrone ikke blot belysning, men også en visuel oplevelse, der fanger blikket og løfter atmosfæren i din bolig.

Med dens imponerende størrelse og stilfulde design er Chandelier Double XXL det perfekte valg for dem, der ønsker at skabe et statement i deres indretning. Med en diameter på Ø150 cm, stråler lysekronen af skønhed og raffinement. Den fås desuden i to forskellige farver: en dyb og elegant sort eller en luksuriøs mat guld. Begge farver tilføjer et unikt præg og kan nemt tilpasses enhver indretningsstil, fra det moderne og minimalistiske til det klassiske og tidløse.

Det overordnede design og de kvalitetsmaterialer, som er anvendt i fremstillingen af denne lysekrone, sikrer ikke blot æstetik, men også en uovertruffen holdbarhed. Hver enkelt komponent er omhyggeligt udvalgt for at sikre den bedst mulige kvalitet, hvilket gør denne lysekrone til en investering, der vil berige dit hjem i mange år fremover.

Lysekronen har en fatning, der kan rumme op til 8 pærer á 40W (HA) eller 8 pærer á 28W. Dette giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken og skabe den ønskede stemning – om det så er en hyggelig aften med blødt lys eller et mere oplysende miljø til selskaber og festligheder. Takket være dens alsidighed kan du nemt integrere Chandelier Double XXL i forskellige rum, herunder stuen, spisestuen eller endda foyerer i større hjem.

For dem, der søger en belysningsløsning, der ikke blot oplyser, men også inspirerer, er Chandelier Double XXL et ideelt valg. Dens størrelse og design medfører, at den fungerer som et centralt samtaleemne i ethvert rum, hvilket gør den til mere end blot en lyskilde; den er et statement-piece, der udtrykker personlighed og stil.

Venligst bemærk, at installationen af lysekronen kan kræve professionel assistance, så den kommer til sin ret i dit hjem. Uanset hvor den placeres, vil Chandelier Double XXL lysekrone fra Fontana Arte uden tvivl transformere din indretning, tilføje dybde og karakter og skabe en atmosfære, der vil blive husket af alle, der træder ind i dit hjem. Tør du tage skridtet? Én enkelt lysekrone kan ændre alt.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.