2097/18 lysekrone LED, messing

Original price was: 14,400 kr..Current price is: 10,368 kr..

Flos 2097/18 lysekrone LED i messing er ikke blot en belysningskilde; det er et kunstværk, der forvandler ethvert rum til en oase af stil og elegance. Designet af den legendariske Gino Sarfatti fremstår denne lysekrone som et tidløst eksempel på italiensk håndværk og æstetik, der har overlevet tidens tand. Med sin imponerende struktur og slående design er 2097/18 mere end blot belysning; det er en erklæring om smag og stil.

Denne lysekrone er skabt med 18 graciøse arme, der strækker sig ud som en balanceret symfoni på et orkester. Hver arm er omhyggeligt udformet i messing og holder en LED-pære, der giver et varmt og indbydende lys. Det bløde skær fra pærerne skaber en atmosfære, der er perfekt til både afslapning og festlige sammenkomster. Dette gør 2097/18 ideel til både stuer, spisestuer og entréer, hvor den kan fungere som et blikfang og samtaleemne.

Det robuste stel i stål sikrer, at lysekronen er både holdbar og stabil, mens den flotte messingfinish tilføjer et strejf af luksus og raffinement. De glinsende overflader reflekterer lyset smukt, hvilket gør, at selve armene synes at danse i lyset. Uanset om du opholder dig under den dag eller om aftenen, forvandler lysekronens lys atmosfæren og skaber en indbydende stemning for familie og gæster.

Som en del af Flos’ ikoniske kollektion, er 2097/18 ikke blot en belysningsløsning, men også et symbol på moderne designhistorie. Gino Sarfatti, der er en af de mest indflydelsesrige lampedesignere i det 20. århundrede, ønskede med dette design at skabe en lysekrone, der kunne kombineres med klassiske som moderne interiører. Den klassiske linje og de elegante detaljer gør, at lysekronen kan tilføre charme til både minimalistische rum og mere traditionelt indrettede hjem.

Installation af lysekronen er en leg, og den vil let blive centrum for opmærksomhed i ethvert rum. Med sin generøse størrelse og bemærkelsesværdige design vil 2097/18 med garanti efterlade et varigt indtryk på alle, der træder ind under dens strålende lys. Den blødende skønhed og det funktionelle design gør den til et perfekt valg for dem, der ønsker at gøre deres hjem unikt og indbydende.

Uanset hvilket rum du ønsker at forvandle, vil Flos 2097/18 lysekrone LED i messing berige dit hjem med sin tidløse elegance og sublime lys. Oplev dagligdagen på en ny måde – med en belysning, der ikke kun oplyser, men også inspirerer.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.