2097/18 lysekrone LED m. klare pærer, mat hvid

Original price was: 14,400 kr..Current price is: 10,512 kr..

Flos 2097/18 lysekrone med klare pærer og mat hvid finish er mere end blot en lyskilde; det er en kunstnerisk erklæring, der bringer elegance og stil til ethvert rum. Designet af den legendariske Gino Sarfatti, en af ​​de mest indflydelsesrige italienske designere, kombinerer denne lysekrone tidløs skønhed med moderne funktionalitet. Med sine 18 graciøse arme, der strækker sig ud i en blød, men dramatisk kurve, fanger den straks øjet og indbyder til nærmere inspektion.

Den matte hvide overflade giver et subtilt, men iøjnefaldende udtryk, der passer perfekt ind i enhver indretningsstil. Uanset om det er den skandinaviske minimalisme, den klassiske charme eller den moderne luksus, tilføjer denne lysekrone en forfinet dimension, der forbedrer atmosfæren i rummet. De klare lyskilder skaber et blødt, indbydende lys og giver illusionen af, at lysekronen svæver over bordenes samlingssteder og skaber en varm og indbydende stemning.

Tænk på de livlige middage med familie og venner, hvor lyset fra Flos 2097/18 skaber rammen for latter og gode samtaler. Den perfekte belysning gør ikke kun måltidet mere behageligt, men også øjeblikket mere mindeværdigt. Hvert lys føjer til den samlede oplevelse, hvor maden bliver livlig, og selskabet blomstrer.

Denne lysekrone er ikke kun et lys, men et statement. Den er en skulptur i sig selv, der tiltrækker opmærksomhed, uanset hvor den hænger. Gå på opdagelse i dens detaljer; den elegante opbygning og den omhyggeligt designede struktur præsenterer en æstetisk balance mellem kunstnerisk flair og funktionalitet. Hver arm er strategisk placeret for at sikre optimal lysfordeling og skabe en atmosfære, der er både hyggelig og funktionel.

At vælge Flos 2097/18 er at vælge en investering i både stil og kvalitet. Denne lysekrone er bygget til at holde og med dens tidløse design vil den aldrig gå af mode. Den er ideel til stuer, spisestuer eller endda som et sødt indslag i et soveværelse, hvor den stille lysserenade kan gøre hver aften speciel.

Uanset om du renoverer dit hjem eller blot ønsker at tilføje et statement-piece i et eksisterende rum, vil Flos 2097/18 lysekrone med klart lys og mat hvid finish helt sikkert transformere din bolig. Den skaber ikke blot lys – den skaber liv og forvandling, gør ethvert rum til et samlingspunkt for historier, latter og minder. Giv dit hjem den luksus og elegance, det fortjener, og lad denne vidunderlige lysekrone være hjertet af din indretning.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.