2097/30 lysekrone LED m. klare pærer, mat hvid

Original price was: 18,500 kr..Current price is: 13,428 kr..

Flos 2097/30 lysekrone LED er ikke bare en lyskilde – det er en kunstnerisk installation, der forvandler en simpel rumoplevelse til en betagende atmosfære. Designet af den legendariske Gino Sarfatti, som er kendt for at blande funktionalitet med æstetik, udsender denne lysekrone en tidløs elegance og skaber en lysoplevelse, der både er moderne og klassisk på samme tid.

Den mat hvide finish pryder stel og arme, hvilket giver et let og luftigt udtryk. Lysekronens 30 graciøse arme strækker sig dynamisk ud fra midten, som en sol, der spreder lys og varme i alle retninger. Den klare belysning fra de medfølgende pærer kaster et blødt, men alligevel klart lys, der beriger rummet med liv og energi. Hver pære fungerer som en glitrende juvel, der tiltrækker blikket og gør lysekronen til et centralt element i ethvert rum.

Forestil dig at hænge denne fantastiske lysekrone over dit spisebord. Når du samles med familie og venner til en middag, vil 2097/30 skabe en indbydende og hyggelig stemning, der gør de gode stunder endnu mere mindeværdige. Dens skulpturelle form og lysdesign vil føre samtalerne, når gæsterne beundrer den unikke kombination af moderne design og traditionelt håndværk.

Lysekronen er ikke kun en visuel fornøjelse, men også en teknologisk innovation. Den er udstyret med LED-pærer, der sikrer en energieffektiv belysningsløsning, hvilket gør den til et bæredygtigt valg for det moderne hjem. Du kan nyde det varme lys uden at tænke på energiforbruget, hvilket yderligere forstærker dens appel som både en stilfuld og ansvarlig belysningsmulighed.

Flos 2097/30 er ideel til alle slags indretninger – fra det minimalistiske til det mere prangende, hvor den gerne vil tage sit ansvar som et statement piece. Den passer perfekt ind i stuer, store entréer eller som et omdrejningspunkt i en åben planløsning. Uanset hvor den placeres, vil denne lysekrone tilføre karakter og dybde til rummet.

Bekvemmelighed og stil går hånd i hånd med Flos. Monteringen og vedligeholdelsen er en leg, så du kan fokusere på at nyde det smukke lys og den komfortable atmosfære, som denne lysekrone skaber. Uanset om du er en designentusiast, som ønsker det bedste af det bedste, eller blot vil tilføje et strejf af elegance til dit hjem, er Flos 2097/30 lysekrone LED den perfekte løsning. Lad den inspirere dit daglige liv med dens lys og form, og skab et rum, hvor kreativitet og skønhed blomstrer.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.