2097/30 lysekrone, krom

Original price was: 15,150 kr..Current price is: 11,059 kr..

Den fortryllende 2097/30 lysekrone i krom er mere end blot en lyskilde; det er et kunstværk, der tilføjer elegance og stil til ethvert rum. Designet af den anerkendte Gino Sarfatti for Flos, er denne lysekrone et ikon inden for moderne belysning, der kombinerer klassiske former med nutidige materialer på en måde, der fanger blikket og berører sjælen.

Med sine 30 kunstfærdigt buede arme skaber 2097/30 en spektakulær visuel effekt, der minder om et storslået stjernehimmel, og lyset strømmende fra denne lysende skulptur giver en blød, indbydende atmosfære. Konstruktionen i stål med en forkromet finish tilføjer ikke blot et strejf af moderne elegance, men sikrer også holdbarhed, så du kan glæde dig over dette mesterværk i mange år fremover.

Den tidløse charme ved 2097/30 gør den ideel til installation over spisebordet, hvor den kan fungere som midtpunktet for hyggelige middage og festlige sammenkomster. Lysekronen lyser ikke kun rummet op, men skaber også en indbydende stemning, hvor hver eneste detalje i din indretning får lov til at stråle. Uanset om du holder en middag for venner eller en særlig fejring med familien, vil denne lysekrone tilføje et loft af klasse og skønhed, som vil blive husket.

Den forkromede overflade reflekterer lyset og skaber en skinnende flade, som fanger det naturlige lys fra vinduerne og harmonerer smukt med omgivelserne. Hver arm er omhyggeligt designet for at give et blændende lys, der kan tilpasses med forskellige lyskilder, så du kan finde dén perfekte stemning, der passer til hver anledning. Uanset om det er varmt, dæmpet lys til en romantisk aften eller klart, energisk lys til en fest – muligheden er din.

Installationen af 2097/30 er også en leg. Selvom den er imponerende i sin masse, er den designet til let at blive hængt op i din stue, spisestue eller ethvert andet rum, der trænger til et dramatiske løft. Og vigtigst af alt, dens lethed og åbenhed gør, at den ikke bare fylder rummet, men også giver en følelse af luftighed.

Invester i en 2097/30 lysekrone, og bring et stykke moderne designhistorie ind i dit hjem. Lad den lysekrone, der har lystet op i kunstneres og designentusiasters hjem verden over, blive en del af dit liv og minder. Forkæl dig selv med belysning, der spænder over tid og rum – en sand manifestation af elegance og skønhed i dit eget hjem. Oplev kun det bedste med 2097/30, hvor hvert lys tænder en gnist af inspiration.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.