2097/30 lysekrone, messing

Original price was: 15,150 kr..Current price is: 11,300 kr..

Oplev skønheden i den tidløse 2097/30 lysekrone fra Flos, designet af den visionære Gino Sarfatti. Denne betagende lysekrone fanger øjet med sin elegante kombination af moderne stil og klassisk håndværk, og den repræsenterer en imponerende udsigt til belysningens kunst. Med sine 30 fejlfri designerarme strækker 2097/30 sig ud som en storslået skulptur i rummet, hvilket skaber en atmosfære af luksus og raffinement.

Forestil dig, hvordan denne lysekrone vil transformere dit spiseområde. Når du træder ind i rummet, vil du straks blive begejstret af den varme glød, som lyset udsender fra de omhyggeligt placerede lyskilder. Den gyldne finish på messingarmene tilføjer et strejf af elegance, der smukt komplementerer ethvert interiør, fra det klassiske til det moderne. Lysekronens stel, udført i robust stål, sikrer ikke blot holdbarhed, men fremhæver også det håndværk, der ligger bag hvert eneste element i designet.

Med 2097/30 kan du ikke blot lyse dit hjem op; du kan også tilføje et centralt kunstværk til din indretning. Dens skulpturelle form fanger opmærksomheden og skaber en uforglemmelig atmosfære – perfekt til middagsselskaber, hyggelige sammenkomster eller bare en stille aften hjemme. Denne lysekrone er mere end blot en belysningsløsning; den er et udtryk for din stil, smag og kærlighed til design.

Lysekronen er ideel til hjemmets hjerte, spisebordet, men dens alsidighed gør, at den også kan placeres i stuen, entréen eller et magasinrum. Uanset hvor den ophænges, vil den forvandle rummet til et indbydende og stilfuldt fristed. Forkæl dig selv og dine gæster med et lys, der skaber en varm og indbydende stemning, som vil blive husket længe efter, at selskabet er slut.

2097/30 lysekrone er ikke blot en belysningskilde; det er et kunstværk, der bærer fortællinger fra fortiden ind i nutiden. Gino Sarfatti var en af de mest indflydelsesrige designere i det 20. århundrede, og hans visioner fortsætter med at leve gennem denne klassiske lampe, der kombinerer æstetik med funktionalitet. Levetiden for denne lysekrone overgår tidens gang og vil med sikkerhed blive et elsket element i dit hjem i mange år fremover.

Invester i en fremtid med stil og elegance med 2097/30 lysekrone fra Flos – en lysekrone, der ikke blot lyser op, men også skaber minder og sætter stemningen for livets smukke øjeblikke. Giv dit hjem den opgradering, det fortjener, og lad denne magiske lysekrone forvandle dit rum til et sandt mesterverk.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.