2097/50 lysekrone, messing

Original price was: 24,200 kr..Current price is: 17,666 kr..

2097/50 lysekrone i messing er ikke bare en belysningsløsning, men en ægte kunstnerisk erklæring, designet til at omfavne enhver indretning med sin tidløse elegance. Skabt af den berømte designer Gino Sarfatti, er denne lysekrone en hyldest til skønhed og håndværk, der strækker sig over flere årtier. Når du ser på 2097/50, vil du straks fornemme, hvordan form og funktion forenes i en harmonisk symfoni.

Lysekronens skulpturelle design med 50 arme gør den til et spektakulært syn. Hver enkelt arm er omhyggeligt fremstillet af stål og pryder sig med en forgyldt messingfinish, der ikke blot tilføjer et strejf af luksus, men også sikrer en holdbarhed, der vil vare ved generationer. Den gyldne glans skaber et varmt og indbydende lys, der vil forvandle ethvert rum til et elegant fristed.

Forestil dig, hvordan 2097/50 lyser et spisebord op, når du samles med familie og venner. Det bløde lys, der spreder sig fra de 50 lyskilder, skaber en atmosfære af hygge og samhørighed, hvilket gør enhver middag til en speciel begivenhed. Den visuelle vægt og majestætiske tilstedeværelse gør lysekronen til det perfekte centerpiece, der fanger opmærksomheden hos alle, der træder ind i rummet.

Sarfattis visionære design betyder også, at den ikke blot er en belysningskilde, men også et statement-møbel. Dens minimalistiske, men alligevel dramatiske udseende gør den særdeles attraktiv i en moderne indretning såvel som i mere klassiske omgivelser. Uanset om du har en minimalistisk boligindretning eller en mere traditionel stil, vil 2097/50 være det perfekte valg.

Installation af 2097/50 lysekronen er både enkel og intuitiv, hvilket betyder, at du hurtigt kan få glæde af den sublime belysning og det fantastiske design. Lysekronens proportioner er nøje afstemt til at passe ind i både større og mindre rum uden at virke overvældende. Det er en investering i kvalitet og skønhed, der vil give værdi til din bolig i mange år fremover.

Med 2097/50 energiserer du ikke bare dit hjem, men tilføjer også en følelse af stil og historie til din indretning. Dette er et stykke designhistorie, der bærer på et tidløst præg, og ved hver tænding vil du finde dig selv i at nyde de lysende øjeblikke, som denne lysekrone bringer ind i dit liv. Tag skridtet mod en lysere fremtid og lad 2097/50 lysekrone i messing oplyse dine drømme og dine minder.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.