Restsalg: Halo Design – ÅRHUS pendel Ø18cm G9, Hvid / Træ

Original price was: 1,699 kr..Current price is: 765 kr..

Oplev skønheden i en imponerende belysningsløsning med Halo Design ÅRHUS pendlen, hvor moderne elegance møder klassisk håndværk. Denne pendel er ikke blot en lyskilde; den er et statementskilt, der tilføjer charme og karakter til ethvert rum, stuen, køkkenet eller endda en hyggelig spisestue. Med en størrelse på Ø18 cm passer den perfekt ind i både små og store rum, hvor den kan hænge enkeltvis eller i grupper for at skabe en mere dramatisk effekt.

Designet af ÅRHUS pendlen er båret af en harmonisk kombination af hvid og træ, som giver en følelse af lethed og naturlighed. Den glatte, hvide overflade reflekterer lyset elegant, mens det fine træelement tilføjer varme og dybde til udseendet. Dette giver ikke kun en æstetisk appel, men også en funktionel belysning, der skaber en indbydende atmosfære. Den minimalistiske stil gør det muligt at integrere pendlen i enhver indretningsstil – fra det nordiske og moderne til det rustikke og vintage.

At tilslutte ÅRHUS pendlen er en leg, da den er designet til en standard 230V forsyning. Det er vigtigt at bemærke, at lyskilder ikke er inkluderet, hvilket giver dig friheden til at vælge præcis den lyskilde, der passer til dit behov og din stil. Pendlen har en max-effekt på 28W med G9 fatning, hvilket betyder, at du kan vælge mellem både LED- og halogenløsninger, så du kan skabe den ønskede atmosfære. Fra bløde og varme toner til klare og energiske lys, er mulighederne mange på et øjeblik.

Med sin IP20 klassifikation er denne pendel ideel til indendørs brug, hvor den lyser op i et hjørne, hænger over spisebordet eller tilføjer et strejf af elegance i entréen. Den udfordrer ikke blot den traditionelle opfattelse af belysning, men inviterer til kreativitet i indretningen – hvorfor ikke eksperimentere med højde og placering for at skabe unikke lysarrangementer?

Halo Design har formået at skabe en pendel, der ikke bare er en belysningsløsning, men også en smuk interiørdetalje, der vil blive beundret af alle. Giv dit hjem et friskt pift med ÅRHUS pendlen, og oplev, hvordan den forvandler din hverdag gennem sin enkle skønhed og funktionelle design. Uanset hvor du vælger at hænge den, vil denne pendel være med til at skabe uforglemmelige stunder i dit liv. Forkæl dig selv med dette fantastiske design, og lad lyset indtage dit hjem.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.