Restsalg: Halo Design – CARPENTER pendel Ø40 Grå

Original price was: 1,199 kr..Current price is: 659 kr..

Oplev den unikke kombination af skandinavisk design og funktionalitet med CARPENTER pendlen fra Halo Design. Denne pendel er ikke bare en lyskilde, men en æstetisk tilføjelse til dit hjem, der tilfører varme og karakter til ethvert rum. Med sin stilrene grå farve og en diameter på 40 cm skaber lampen en blød og indbydende atmosfære, der er perfekt til både spisebordet, stuen eller en moderne kontorplads.

Designet er inspireret af den klassiske snedkerkunst, hvor enkelhed møder elegance. CARPENTER pendlen har en skulpturel form, der udfordrer det traditionelle syn på belysning. Det minimalistiske udtryk er perfekt til dem, der ønsker at fremhæve æstetikken uden at overvælde rummet. Den grå farve giver mulighed for nem integration i forskellige indretningsstile, uanset om du har en moderne, industrielt inspireret, eller mere klassisk indretning.

Lampens design kombinerer funktionalitet med nutidig elegance. Med en E27 fatning og en maksimal lyskilde på 40W lader CARPENTER dig skabe det lysniveau, du ønsker, ved selv at vælge lyskilderne, der passer til din smag – fra varme gløde-dioder, der giver en hyggelig belysning, til energivenlige LED-pærer, der sparer på strømmen. Dette gør pendlen til en ideel løsning for både privat og professionelt brug, da du frit kan sætte dit eget præg på belysningen.

CARPENTER pendlen har IP20-klassificering, hvilket betyder, at den er velegnet til indendørs brug, men den må ikke udsættes for vand. Dette gør den til et fantastisk valg til opholdsstuer og spiseområder, hvor dens unikke design kan blive et samtaleemne blandt dine gæster. Gør dit hjem mere personligt og indbydende med dette iøjnefaldende stykke belysning, der nemt tilsluttes 230V forsyning.

Udover sit funktionelle aspekt er CARPENTER pendlen også et perfekt valg for dem, der sætter pris på bæredygtighed og æstetik. Den enkle, men iøjnefaldende form forener skønhed og praktisk anvendelse, hvilket gør den til en lysende stjerne i ethvert rum. Med sin fokus på kvalitet og tidløst design er CARPENTER pendlen mere end blot en lampe; den er en udsøgt detalje, der løfter dit hjem til nye højder.

Lad CARPENTER pendlen lyse op i dine dage og skabe en hyggelig atmosfære, der vil inspirere til både samvær og stilfulde øjeblikke. Vælg denne pendel, hvis du ønsker at kombinere funktionalitet, æstetik og fleksibilitet i din belysning – en investering i både lys og design, der vil glæde i mange år fremover.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.