Butterfly pendel Ø21, krom

Original price was: 1,395 kr..Current price is: 699 kr..

Butterfly pendel Ø21 i krom er et strålende eksempel på den fineste skandinaviske designtradition, hvor æstetik og funktionalitet går hånd i hånd. Denne pendel, designet af den kreative Toni Rie, er ikke kun en belysningsløsning; den er et kunstværk, der beriger ethvert rum med sin unikke skønhed og karakter.

Når du betragter Butterfly pendlen, bliver du straks fascineret af dens tre halvkugler, der er arrangeret omvendt i forhold til hinanden. Denne innovative konstruktion skaber en dynamisk skulpturel effekt, der tiltrækker øjet og vækker nysgerrigheden. Uanset om den hænger over spisebordet, i stuen eller i entréen, vil den tilføje et strålende visuelt element, der inviterer til samtale og beundring.

Det kromede finish, der kaster lys og reflektioner, forstærker pendelens sofistikerede og tidløse udtryk. Det glinsende metal skaber en elegant kontrast til de bløde former og tilfører et moderne touch til klassisk nordisk design. Med Butterfly pendlen får du ikke blot belysning, men også en lampe der fungerer som en statement piece, der udstråler stil og klasse.

Desuden er pendlen designet med omtanke for både lys og skygge. Det velovervejede design sikrer, at lyset spreder sig jævnt i rummet, mens halvkuglerne skaber et warm ambience, der indbyder til hygge og velvære. Forestil dig at sidde ved et bord, oplyst af det bløde lys fra denne pendel, mens du nyder et måltid med familie eller venner – stemningen bliver både varm og indbydende.

Med sine mål på Ø21 cm er denne pendel perfekt til at hænge i forskellige højder. Den kan bruges alene som et centralt fokus i rummet, eller du kan kombinere flere pendler i forskellige højder for at skabe en unik og imponerende lyseffekt. Dens alsidige design gør, at den passer ind i mange forskellige indretningsstile, lige fra den minimalistiske og moderne til den mere traditionelle.

Butterfly pendel Ø21 i krom er mere end blot en lampe; den er en mulighed for at tilføre personlighed og stil til dit hjem. Den er ideel til dem, der værdsætter kvalitet og funktionalitet, men som også ønsker at omgive sig med design, der inspirerer og glæder. Giv dit hjem et løft med denne smukke pendel, og lad den være det centralt belysningselement, der lyser op i dit liv. Det er ikke bare en lampe; det er et livsstilsvalg, der demonstrerer din sans for godt design og din begejstring for kvalitetsprodukter.

Om producenten

Det hele begyndte i 1968, da Frandsens grundlægger, Benny Frandsen, designede sin første lampe. Siden da er Frandsen blevet ved med at udvikle Bennys designs og holde fast i hans designarv, mens han stræber efter at få vores design til at holde og inspirere i generationer og bygge bro mellem Bennys evige klassikere med det nye, der kommer.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.