Ball pendel Ø18, Brighty Blue

Original price was: 845 kr..Current price is: 399 kr..

Frandsen Ball pendel Ø18 i den fortryllende Brighty Blue farve er mere end blot en lampe; det er et stykke kunst, der bringer liv og personlighed ind i ethvert rum. Designet af den anerkendte designer Benny Frandsen, er Ball serien et tidløst eksempel på, hvordan funktionalitet og æstetik kan forenes på smukkeste vis. Siden sin debut i 1968 har Ball-lampeserien været en favorit blandt designentusiaster og almindelige forbrugere – og det med god grund.

Ball pendlen med en diameter på 18 cm er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Den lysende Brighty Blue farve tilføjer et friskt og livligt element, der kan lyse op i de mørkeste hjørner og give en følelse af glæde og energi. Denne lampe er idéel til både det moderne hjem, den elegante cafe eller endda kontoret, hvor man ønsker en inspirerende og livlig stemning. Med sin glatte, kugleformede silhuet, der næsten ligner en skulptur, tiltrækker den sig naturligvis opmærksomhed, samtidig med at den harmonisk integreres i de omgivelser, den befinder sig i.

Ball pendlen er ikke kun et visuelt statement; den er også designet med fokus på kvalitet og holdbarhed. Materialerne er nøje udvalgt for at sikre, at lampen ikke blot er smuk, men også funktionel. Den har en let vægt, hvilket gør den nem at montere, og med en standard E27-fatning kan du vælge den pære, der passer bedst til dine behov. Om du ønsker et varmt, blødt lys til hyggelige aftener, eller et klart, hvidt lys til arbejdsområdet, er mulighederne mange.

Kombinationen af den stilrene form og den iøjnefaldende farve gør, at denne pendel kan bruges som en statement-stykke i stuen, som en del af en kunstnerisk indretning i soveværelset eller som et smukt fokuspunkt i din spisestue. Du kan hænge den enkelt eller i grupper – den alsidige stil gør den til et perfekt valg for alle, der ønsker at designe deres rum med flair og personlighed.

Uanset hvor du placerer den, vil Frandsen Ball pendel Ø18, Brighty Blue bringe lys og liv ind i dit hjem. Med sit tidløse design og moderne udseende er denne lampe et klart valg for dem, der værdsætter kvalitet og stil. Så tag chancen for at forvandle dit rum med en lampe, der er et betydningsfuldt og inspirerende element i dit hjem – en lampe, der vil være en del af dit liv i mange år fremover.

Om producenten

Det hele begyndte i 1968, da Frandsens grundlægger, Benny Frandsen, designede sin første lampe. Siden da er Frandsen blevet ved med at udvikle Bennys designs og holde fast i hans designarv, mens han stræber efter at få vores design til at holde og inspirere i generationer og bygge bro mellem Bennys evige klassikere med det nye, der kommer.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.