Ball pendel Ø12, kobber

Original price was: 495 kr..Current price is: 293 kr..

Oplev tidløs elegance og moderne funktionalitet med Frandsen Ball pendel Ø12 i en strålende kobberfinish. Den unikke kombination af retrodesign og nutidig stil gør denne pendel til et udsøgt valg for enhver indretning. Med sin runde form og bløde linjer bringer lampen harmoni ind i rummet, mens den samtidig tilføjer et artistisk touch til dine omgivelser.

Ball pendelens historie går tilbage til 1968, da Frandsen først introducerede den ikoniske væglampe, som hurtigt blev populær blandt designentusiaster. Siden da har Ball-serien vokset sig stor og inkluderer nu et smukt udvalg af pendler, bordlamper og gulvlamper – hver med sit eget, unikke præg. Denne pendel, med en diameter på 12 cm, er perfekt til både små og store rum; dens proportioner gør den ideel til at hænge over spisebordet, i stuen eller i en hyggelig køkkenkrog.

Den varme kobberfarve giver pendlen en luksuriøs følelse, der skaber en indbydende atmosfære. Kobberet reflekterer lyset på en måde, der skaber smukke skygger og en varm glød, når lampen er tændt. Uanset om den hænger alene som et statement-piece eller i en gruppe som del af en større belysningsløsning, vil denne pendel altid tiltrække opmærksomhed og beundring fra gæsterne.

Designet er minimalistisk, men samtidig detaljeret i sin enkelhed. Den glatte overflade og den harmoniske form gør, at Ball pendel Ø12 kan passe ind i forskellige indretningsstile, fra den moderne skandinaviske til den mere klassisk indrettede bolig. Uanset om du ønsker at fremhæve et trendy caféhjørne eller tilføje en karakteristisk detalje til dit hjem, er denne pendel det perfekte valg.

Installation er ligetil, hvilket gør det nemt at tilføje et strejf af elegance til dine rum. Lampens design sikrer, at den spreder lys i en behagelig vinkel, så du får det bedste lys, uanset hvor den placeres. Med Ball pendelens tidløse udtryk og funktionalitet får du ikke bare en lampe, men et kunstværk der lyser dit hjem op.

Invester i Frandsen Ball pendel Ø12 i kobber og lad det blive en essentiel del af din indretning. Denne lampe er mere end blot en lyskilde; den er en mulighed for at skabe stemning og karakter i dit hjem. Giv dit rum liv med denne unikke lampedesign, der er skabt til at inspirere og glæde i mange år fremover.

Om producenten

Det hele begyndte i 1968, da Frandsens grundlægger, Benny Frandsen, designede sin første lampe. Siden da er Frandsen blevet ved med at udvikle Bennys designs og holde fast i hans designarv, mens han stræber efter at få vores design til at holde og inspirere i generationer og bygge bro mellem Bennys evige klassikere med det nye, der kommer.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.