Calabash Pendel P2, guld

Original price was: 3,399 kr..Current price is: 1,899 kr..

Calabash Pendel P2 i guld er mere end blot en lyskilde; det er en kunstnerisk installation, der bringer en følelse af elegance og varme til ethvert rum. Designet af det anerkendte Komplot Design for Fritz Hansen, tager pendlen sine designmæssige henvisninger fra det smukke calabash-græskar. Denne smukke pendel forener funktionalitet med en dyb æstetisk indlevelse, der skaber en unik atmosfære i dit hjem eller på kontoret.

Den organiske oblikhed, der kendetegner Calabash P2, inviterer øjet til at danse hen over dens bløde kurver og bløde fold. Dens form er skabt med omhu og omtanke, og hver detalje bidrager til det samlede indtryk af både skønhed og enkelhed. Den gyldne overflade tilføjer et strejf af luksus og forvandling, som fanger lyset og forstærker rummets stemning. Når lyset skimrer mod den glatte overflade, opstår en magisk effekt, der skaber skygger og nuancer, som foranderligt kan ændre sig alt efter tid på dagen og rummets lysforhold.

Installationen af Calabash P2 er ligetil, hvilket gør den til en ideel løsning til både private hjem og professionelle omgivelser. Den hænges elegant ned fra loftet, hvor det indbydende lys spredes jævnt, hvilket gør det til en perfekt belysning over spisebordet, i stuen eller som en smuk accent i entréen. Den fleksible natur ved pendlen gør, at den kan anvendes i en række forskellige indretninger, uanset om du ønsker at skabe et moderne, minimalistisk look eller ønsker at blande det med klassiske elementer.

Lyset fra Calabash P2 er varmt og indbydende, hvilket gør den til det ideelle valg, når du skal skabe en hyggelig atmosfære. Det bløde lys gør det muligt at tilbringe tid sammen med familie og venner, eller blot at nyde en stille stund med en god bog. I dag er det mere vigtigt end nogensinde at indrette sig med omtanke, og Calabash Pendel P2 er med sit unikke design og høje håndværksmæssige kvalitet en perfekt tilføjelse til enhver samling.

Lad din indretning få liv med denne vidunderlige pendel. Med Calabash P2 får du ikke bare en lampe, men et stykke kunst, der vækker beundring hos gæsterne og tilfører dit hjem en historie. Oplev, hvordan lys og skygge spiller sammen, og lad dette smukke design blive et centralt element i dit livsrum. Med Calabash Pendel P2 i guld er din indretning sikret at stråle i sit bedste lys.

Om producenten

Fritz Hansen A/S er en internationalt berømmet dansk møbelproducent, der blev grundlagt 1872 af snedkermester Fritz Hansen (1847-1902). Firmaet har hovedsæde i Allerød.

Fritz Hansen blev udlært snedker og kabinetmager i sin fødeby Nakskov og som 25-årig tog han til hovedstaden, hvor han i 1872 tog borgerskab. Den egentlige møbelproduktion startede nogle år senere i 1885 i København og blev i løbet af få år til en blomstrende forretning på Christianshavn i den centrale del af København. I 1896 blev forretningen udvidet betydeligt, idet Fritz Hansen erhvervede en grund i Lillerød, hvor han to år senere åbnede eget savværk (Lillerød Savværk).

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.