Air pendel Ø28

Original price was: 2,195 kr..Current price is: 1,099 kr..

Air pendel Ø28 er et strålende eksempel på, hvordan elegant design og håndværk kan gå op i en højere enhed. Skabt af den talentfulde designer Toni Rie, er denne pendel mere end bare en lyskilde; den er et kunstværk, der tilføjer dybde og karakter til ethvert rum. Med sin unikke silhuet og det bløde opalglas indfanger pendlen lyset på en betagende måde, hvilket skaber en hyggelig atmosfære.

Den runde form af Air pendlen, med en diameter på 28 cm, giver et let og luftigt udtryk, som harmonerer perfekt med nutidens indretningstrends. Den blæste glas boble, der danner pendlens krop, skaber et smukt spil af lys og skygger, når lampen tændes. Det opale glas fungerer som en blødende diffuser, der udligner lyset og skaber en varm glød, der vil gøre ethvert rum mere indbydende. Om det er i stuen, over spisebordet eller i entréen, vil Air pendlen tiltrække opmærksomhed og beundring fra alle, der træder ind.

Pendlen bærer et asymmetrisk design, der giver den en dynamisk karakter, som gør, at den passer ind i mange forskellige stilarter – fra minimalisme til det mere eksperimenterende interiør. Dens skønhed ligger i de subtile detaljer; hver boble af glas fortæller sin egen historie og tilføjer en følelse af autentisk håndværk. Ved at vælge Air pendlen, bringer du et stykke moderne design ind i dit hjem, der samtidig respekterer traditionen for dygtigt håndværk.

Installation af Air pendlen er en leg takket være det gennemtænkte design. Den inkluderer alt nødvendigt monteringsudstyr, så du hurtigt kan hænge den op og nyde dens lys. Uanset om den hænger lavt over et spisebord eller højt i loftet som et statement-piece, vil den skabe en imponerende effekt i dit indretningstema.

Forestil dig at samles med venner og familie under denne stilfulde pendel, hvor lyset blødt reflekteres og skaber en varm og indbydende atmosfære. Den er ikke bare en lyskilde, men en kilde til inspiration og samtale, der vil bringe liv til dine intime stunder.

Tag det første skridt mod at løfte dit hjem med Air pendel Ø28 – en balanceret kombination af modernitet og delikat skønhed, der vil gøre dit rum unikt. Med sin tidløse appel og funktionelle design er denne pendel et valg, du vil værdsætte i mange år fremover. Opdag glæden ved at kombinere lys med design og lad Air pendlen transformere dit hjem til et sted med både stil og varme.

Om producenten

Det hele begyndte i 1968, da Frandsens grundlægger, Benny Frandsen, designede sin første lampe. Siden da er Frandsen blevet ved med at udvikle Bennys designs og holde fast i hans designarv, mens han stræber efter at få vores design til at holde og inspirere i generationer og bygge bro mellem Bennys evige klassikere med det nye, der kommer.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.