Alien væglampe leds-c4 grå (outlet)

Original price was: 995 kr..Current price is: 495 kr..

Mød den unikke Alien væglampe fra LEDS – C4, en belysningsløsning, der med sin moderne design og innovative form kan transformere ethvert rum til et stykke kunst. Denne lampe er ikke blot en lyskilde; den er en samtalestarter og et statement, der tilføjer karakter til din boligindretning.

Med sin elegante antrasitgrå finish passer Alien væglampe perfekt ind i både minimalistiske og mere boheme-inspirerede rum. Den dybe nuancer af grå skaber en raffineret og tidløs atmosfære, samtidig med at den giver liv til væggen, den pryder. Lampens design er inspireret af en futuristisk æstetik, der gør den til en ideel følgesvend i både moderne lejligheder og klassiske hjem.

Målene på 31 cm i højden og hoveddiameteren på 13 cm giver lampen et diskret, men alligevel markant udtryk. Den dybe afstand fra væggen på 16,5 cm sikrer, at lyskilden bliver tydelig, og at lyset kan sprede sig optimalt, hvilket skaber en behagelig belysning i hele rummet. Med et vægbeslag på 12 cm kan lampen nemt monteres, så den sidder sikkert og stabilt på væggen.

Som en praktisk detalje har lampen en lyskilde, der understøtter op til 75W eller halogen op til 100W-HAL, hvilket giver dig muligheden for at vælge den lyskilde, der passer bedst til dine behov og din stil. Uanset om du ønsker et varmt, indbydende lys til en hyggelig aften eller et kraftigere lys til læsning, så kan Alien væglampe tilpasses til enhver situation.

Med kun én tilbage på lager tilbyder denne lampe en unik mulighed for at eje et stykke designhistorie til en nedsat pris. Den begrænsede mængde gør den til et eftertragtet objekt for dem, der værdsætter både kvalitet og stil. Når du vælger Alien væglampe, investerer du ikke blot i belysning, men også i en designoplevelse, der vil bringe glæde og inspiration ind i dit hjem.

Forestil dig, hvordan denne lampe vil skabe den perfekte stemning i dit værelse; den passer perfekt over sofabordet i stuen, ved sengen i soveværelset, eller som en iøjnefaldende detalje i en entré. Uanset hvor du placerer den, vil Alien væglampe fra LEDS – C4 forvandle det rum, du kalder hjem, til et sted, der skinner af stil og personlighed. Giv din boligindretning den kærlighed og opmærksomhed, den fortjener, med denne fantastiske væglampe. Skab minder og øjeblikke, der vil vare ved, og lad belysningen føre an i din indretningsrejse.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.