Dox loftlampe IP44 (outlet)

Original price was: 2,495 kr..Current price is: 1,000 kr..

Dox loftlampe IP44 er ikke bare en lyskilde, men en æstetisk oplevelse, der kombinerer funktionalitet med en elegant nordisk stil. Denne fantastiske loftlampe er designet til at tilføje et strejf af moderne elegance til ethvert rum i dit hjem. Med sin klare, enkle form og brug af børstet rustfrit stål, vil lampen integrere sig smukt i enhver indretning og skabe en varm og indbydende atmosfære.

Lampen, der er en udstillingsmodel og kun har én enhed på lager, er i fin stand og tilbyder en unik mulighed for at eje et stykke design af høj kvalitet til en overkommelig pris. Dox loftlampe er perfekt til dem, der søger at forfine deres boligindretning med stil. Den enkle, tidløse design gør den ideel til både moderne og klassiske indretninger, så uanset om du indretter din stue, spisestue eller endda en gang, vil denne lampe være et strålende valg.

Dox loftlampe IP44 er designet med fokus på både smuk æstetik og praktisk anvendelighed. Den er udstyret til at bruge en PAR 20 pære med en effekt på op til 50W, og den er kompatibel med retrofit LED-pærer i glødepæreform. Dette giver dig mulighed for at vælge den lyskilde, der bedst passer til dine behov – enten du ønsker en varm, hyggelig belysning eller kraftigere lys til specifikke opgaver. Den funktionelle E27 holder gør det let at skifte pære, så du kan tilpasse din belysning som det ønskes.

IP44-certificeringen betyder, at lampen er beskyttet mod indtrængning af hårde genstande og vandstænk, hvilket gør den til et ideelt valg til både indendørs og beskyttede udendørs områder. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt lampen kan modstå de elementer, der følger med at blive placeret i et badeværelse eller en overdækket terrasse. Med Dox loftlampe får du en pålidelig lyskilde, der også er robust og holdbar.

Denne loftlampe er mere end bare en belysningsløsning; det er en ejeroplevelse, der giver dig mulighed for at udtrykke din stil. Lyskildens indstilling kan justeres for at opnå den ønskede stemning. Forestil dig hyggelige familiestunder, elegante middage med venner eller stille stunder med en god bog, alt sammen oplyst af det bløde, behagelige lys fra Dox loftlampe.

Tag skridtet og giv dit hjem det løft, det fortjener, med Dox loftlampe IP44. Oppgrader din belysning i dag og oplev, hvordan en enkelt lampe kan ændre hele atmosfæren i dit rum. Det er ikke bare lys; det er en livsstil.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.