Del Mar væglampe blå GIO (outlet)

Original price was: 3,495 kr..Current price is: 999 kr..

Del Mar væglampe i den smukke blå farve fra GIO er ikke blot en lyskilde, men en inspirationskilde, der bringer liv og sjæl til dit hjem. Med sin elegante og moderne design skiller denne lampe sig ud, og dens unikke karakter gør den til et statement-piece, der vil blive et samtaleemne blandt dine gæster. Den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik forvandler ethvert rum til et fristed for samvær og hygge.

Forestil dig at komme hjem til et værelse, hvor den bløde belysning fra Del Mar væglampe skaber en varm og indbydende atmosfære. Den blå nuance tilføjer et strejf af farve, der kan lyse enhver væg op og skabe en fortryllende stemning. Forskellige nuancer af blå kan fremkalde følelser af ro og velvære, hvilket gør denne lampe ideel til stuen, soveværelset eller endda hjemmekontoret, hvor du har brug for en kreativ og afslappende atmosfære.

Lampens kompakte dimensioner – med en højde på 21 mm, en bredde på 310 mm og en dybde på 120 mm – gør den perfekt til både små og store vægge. Uanset hvor du placerer den, vil den tilføje dybde og dimension til dit rum. Den skævt placerede fatning til G9-pærer giver dig mulighed for at vælge den eksakte lysstyrke, du ønsker, hvilket betyder, at du kan skabe den perfekte stemning, uanset om du underholder gæster, slapper af med en bog, eller arbejder på dine kreative projekter.

Del Mar væglampen er ikke kun smuk at se på; den er også designet med omtanke for kvalitet og brugervenlighed. Den er udstyret med to fatninger, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter behov. Den maksimale wattage på 40W pr. fatning sikrer, at du har masser af lys til rådighed, mens lampens 230V gør installationen let og simpel.

Denne udstillingsvare fra GIO er en sjælden investering, der kombinerer stil og funktion, og den vil være en overkommelig tilføjelse til dit hjem. Med sit tidløse design og den rige blå farve vil Del Mar væglampe forblive en elsket del af dit interiør i mange år fremover. Uanset om du er en designentusiast, der søger at fremhæve din personlige stil, eller blot ønsker en lampe, der både er praktisk og smuk, er denne lampe det ideelle valg.

Lad ikke bare belysning være en eftertænksom opgave, men gør det til en del af din indretningsrejse. Med Del Mar væglampe får du ikke blot en lampe, men også et stykke kunst, der fortæller en historie om skønhed, elegance og funktionalitet. Giv dit hjem den opgradering, det fortjener, og lad Del Mar væglampe bringe lys og liv til dine vægge.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.