Link micro p væglampe Murano Due (outlet)

Original price was: 2,595 kr..Current price is: 1,400 kr..

Opdag en verden af italiensk håndværk og tidløst design med den eksklusive Link micro p væglampe fra Murano Due, en ægte perle i din boligindretning. Denne lampe er ikke blot en kilde til lys; den er et kunstværk, der tilfører både æstetik og stemning til ethvert rum. Designet af den anerkendte designer Mauro Marzollo, er denne lampe et resultat af en perfekt kombination af traditionelt håndværk og moderne designfilosofi.

Med sit mundblæste glas i en perleagtig hvid farve skaber Link micro p en blød og indbydende atmosfære, der gør sig bemærket i alle typer indretninger, fra den minimalistiske til den mere klassiske. Det nikkelfarvede stel tilføjer et moderne twist, som komplementerer den delikate, glansfulde overflade af glasset. Den unikke fremstillingsmetode fra Murano, en ø berømt for sit glasarbejde, sikrer, at hver lampe er unik – ingen to lampers design er nøjagtig ens, hvilket giver dit hjem en helt særlig karakter.

Som en del af outlet-kollektionen er Link micro p nu tilgængelig med en fantastisk prisfordel, men vær opmærksom på, at dette eksklusive produkt kun findes i meget begrænsede mængder – kun én lampe er tilbage, så vent ikke for længe med at tilføje denne skønhed til dit hjem. Lampe på 1400,00 kr. er en investering i kvalitet, skønhed og stil, som vil holde i mange år fremover.

Lampens design er ikke blot smukt; det er også yderst funktionelt. Den afgiver et behageligt lys, der kan bruges til både atmosfærisk belysning og praktisk funktionalitet. Uanset om det er i stuen, på gangen eller i soveværelset, vil Link micro p skabe en hyggelig og indbydende stemning, og dens stilfulde udseende vil imponere dine gæster.

Desuden gør dets kompakte størrelse den perfekt til vægge, hvor der er behov for et særligt touch, uden at optage for meget plads. Det er et ideelt valg til hjem med begrænsede kvadratmeter, hvor hver enkelt detalje tæller. Lampen kan nemt integreres i eksisterende indretning og kan bruges alene som en statement pièce eller som en del af en større belysningsløsning.

Sæt dit præg på dit hjem med Link micro p væglampen fra Murano Due – en lampe, der ikke kun lyser dit rum op, men også tilføjer en historie og en kulturel dimension, som kun ægte italienske design kan. Forvandl dine vægge til en del af din boligindretning og invester i en lampe, der står som et monument for skønhed og håndværk. Gør det til dit hjems hjerte med denne enestående væglampe.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...
JOB væglampe, Grå / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 349 kr..
Oplev JOB væglampen i grå mat, der kombinerer stil og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.