Lampeoversigten

Type 75 sort bordlampe anglepoise

1,595 kr.

Type 75 bordlampe fra Anglepoise er mere end blot en belysningskilde; det er et æstetisk mesterværk, der kombinerer funktionalitet med tidløs design. Skabt af den visionære designer George Carwardine, bringer denne lampe en unik balance mellem elegance og brugervenlighed, som gør den til et uundgåeligt element i enhver indretning.

Med sit raffinerede, sortlakerede aluminium fremstår Type 75 som et stilfuldt indslag, der kan passe ind i både moderne og klassiske rum. Den matte overflade tilføjer en dybde til lampens udtryk og skaber et blødt, men bestemt fokus. Den minimalistiske form er designet til at komplementere enhver arbejdsplads, stue eller hjørne af dit hjem, hvor lys og stil er i fokus.

Lampens funktionelle design giver dig mulighed for at justere lysretningen præcist, så du opnår den optimale belysning til dit behov. Den er udstyret med en fleksibel mekanisme, der gør det muligt at positionere lamparmen, så den kan belyse præcist det område, du ønsker. Uanset om du arbejder på dine projekter, læser din yndlingsbog, eller blot ønsker en hyggelig atmosfære om aftenen, vil Type 75 bordlampen være din perfekte følgesvend.

Med en højde på 70 cm og et skærmdiameter på 14 cm, er lampen i perfekt størrelse til at stå på dit skrivebord, natbord eller som en del af din indretning. Den alsidige E27-fatning gør, at du kan vælge den lyskilde, der passer til dit humør og dine behov – hvad enten du foretrækker varmhvid lys for hyggen eller kraftigere lys til fokus.

Details som lampens solide fod (18 cm) vidner om den grundige håndværk og kvalitet, der ligger bag hver eneste Type 75 lampe. Den robusthed sikrer, at lampen står stabilt, uanset hvor du placerer den. Derudover gør de renholdelige materialer den nem at vedligeholde, således at dens smukke udseende bevares i mange år frem.

Type 75 bordlampe er ikke kun en genstand for belysning; det er et statement i dit hjem. Den er en hyldest til den britiske designtradition og vil uden tvivl fange blikket hos gæster og beundrere. Denne lampe er et stilvalg, der kommunikerer din sans for kvalitet og æstetik. Når du vælger Type 75, vælger du ikke bare en lampe; du vælger et designikon, der vil berige dit hjem med lys og skønhed i mange år fremover. Tag skridtet mod at forvandle dit rum med denne fantastiske lampe, der kombinerer det praktiske med det smukke.

Relaterede lamper

Udendørslampe med sensor, hvid – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,486 kr..
Oplev magien ved vores udendørslampe med sensor, der tænder automatisk....
Udendørslampe med sensor, antracit – Cut Control
Original price was: 4,500 kr..Current price is: 3,489 kr..
Opdag Cut Control udendørslampen med sensor i antracit, der kombinerer...
JOB MINI væglampe, Sort / Mat
Original price was: 895 kr..Current price is: 399 kr..
Oplev JOB MINI væglampe i sort mat – en stilren...
JOB væglampe, Hvid / Mat
Original price was: 1,095 kr..Current price is: 449 kr..
Oplev JOB væglampe – en stilfuld kombination af funktion og...

Bliv inspireret af vores mange danske klassiske designlamper.